Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Ja, ik wil een beter werkende website
Busje huren in Bunschoten
Lowbudget Autoverhuur is de goedkoopste busverhuurder van Bunschoten. Wij verhuren bestelbussen van een paar jaar oud. Dit houd de prijs laag, waardoor u goedkoop kunt verhuizen, uw aankoop kunt ophalen, of uw busje voor andere doeleinden gebruiken.

Bij Lowbudget Autoverhuur houden wij het graag simpel. Heeft u uw ideale bestelbus gevonden? Dan kunt u online of telefonisch uw bestelbus reserveren. Bekijk dan het complete overzicht bestelbussen.
Verhuizen?
Gaat u verhuizen met een van onze verhuisbussen? Dan scheelt goed gereedschap de helft!

Tijdens het verhuizen verplaatst u zware objecten, zoals een wasmachine, kasten en een bank. Om uw lichaam niet fysiek zwaar te belasten raden wij u aan gebruik te maken van verhuishulpmiddelen. Denk hierbij aan een steekwagen, meubelplateau of een rolcontainer om veel dozen tegelijkertijd te verplaatsen.

Tijdens het transport van uw meubels wilt u deze ook beschermen tegen beschadigingen. Denk hierbij aan verhuisdekens tegen beschadigingen en spanbanden en een ladingstang om uw meubels goed vast te zetten.

Om u hierbij te helpen kunt u bij ons terecht voor het huren van verhuishulpmiddelen en complete verhuispakketten.Vlakbij de snelweg A1
Onze vestiging in Amersfoort ligt naast de afslag van de snelweg A1 (afslag Amersfoort-Noord afslag 13). Zo bent u vanuit Bunschoten zeer snel bij onze vestiging in Amersfoort.


Lowbudget Autoverhuur
Kosmonaut 24
3824 MK Amersfoort

Telefoon: 033 30 30 650
E-mail: info@lowbudgetautoverhuur.nl

Routebeschrijving: Google Maps
Openbaar vervoer: 9292

Openingstijden
Maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00
Zaterdag 8.00 tot 10.00 en 16.00 tot 18.00
Zondag 9.00 tot 10.00

Handige links
Vrachtwagen huren - Verhuisbus huren - Verhuishulp - Verhuisdozen - Verhuisartikelen