Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Ja, ik wil een beter werkende website
Verhuisbus huren
Veel mensen kiezen ervoor om zelf te verhuizen. Dat is niet voor niets, want u kunt het makkelijk zelf doen. Een verhuisbus huren is dan een van de dingen die u moet regelen.


Goedkope verhuisbussen in verschillende formaten
Lowbudget Autoverhuur heeft de goedkoopste verhuisbussen in Nederland. Dit doen wij door verhuisbussen te verhuren van een paar jaar oud. Dit houd de prijs laag, waardoor u goedkoop kunt verhuizen

Ons wagenpark bestaat uit kleine verhuisbussen voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot een grote bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.


Studentenverhuizing
Ga je studeren in Amersfoort of Utrecht en heb je een studentenkamer gevonden? Dan heb je vaak alleen nog een busje nodig om je spullen te verhuizen!

Bij Lowbudget Autoverhuur kan je als student goedkoop een busje huren zonder beperkingen of speciale voorwaarden. Zo kan je bij ons gewoon het eigen risico verlagen en zonder extra kosten een busje huren.


Verhuishulp
Heeft u extra hulp nodig bij uw verhuizing? Met onze verhuishulp huurt u professionele verhuizers in die u ondersteunen bij uw verhuizing. Zo kunt u al gebruik maken van onze verhuishulp vanaf 55,- per uur.


Verhuisartikelen
Om uw verhuizing soepel te laten verlopen hebben wij diverse verhuisartikelen te huur. Wij hebben o.a. steekwagens, verhuisdekens, spanbanden en nog veel meer verhuisartikelen. Daarnaast hebben wij complete verhuispakketen samengesteld waar alles is zit om uw verhuizing makkelijk te maken.


Verhuisdozen
Onze verhuisdozen zijn van professionele kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Zo kunt u bij ons verhuisdozen kopen voor 1,95 per stuk en 17,50 per 10 stuks.


Tarieven en reserveren
De huurtarieven kunt u bekijken op onze overzichtspagina met alle verhuisbussen of neem contact op met ons reserveringsteam op 033-30 30 650.