Homepage  » Wie zijn wij

Wie wij zijn

Welkom bij Lowbudget Autoverhuur; uw betrouwbare partner voor het huren van busjes en vrachtwagens in Amersfoort en Zeist. Sinds 1946 zet ons teams zich in om u als klant te voorzien van betaalbare en betrouwbare transportoplossingen. Bij Lowbudget Autoverhuur begrijpen we dat het huren van een voertuig invloed heeft op uw (verhuis)plannen en budget. Daarom bieden we een breed scala aan voertuigen, variërend van kleine bestelbussen tot grote vrachtwagens, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke behoeften. Bij Lowbudget Autoverhuur profiteert u van Welkom bij Lowbudget Autoverhuur; uw betrouwbare partner voor het huren van busjes en vrachtwagens in Amersfoort en Zeist. Sinds 1946 zet ons teams zich in om u als klant te voorzien van betaalbare en betrouwbare transportoplossingen. Bij Lowbudget Autoverhuur begrijpen we dat het huren van een voertuig invloed heeft op uw (verhuis)plannen en budget. Daarom bieden we een breed scala aan voertuigen, variërend van kleine bestelbussen tot grote vrachtwagens, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke behoeften. Bij Lowbudget Autoverhuur profiteert u van de volgende voordelen:

  • Goedkoopste verhuurder in de regio!
  • Goed onderhouden bestelwagens.
  • 7 dagen per week geopend.
  • Heldere tarieven, geen verrassingen.

Onze missie

Onze missie is om het huren van een voertuig gemakkelijk, betaalbaar en stressvrij te maken. We zijn trots op ons vermogen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en bieden flexibele huurperioden aan die passen bij uw planning en budget.

Onze focus

Onze focus ligt op het aanbieden van betaalbare huurprijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze voertuigen en onze dienstverlening. We begrijpen dat u niet te veel wilt betalen voor het huren van een vrachtwagen, daarom verhuren we oudere bestelbussen tegen een lagere prijs dan onze concurrenten. Dit betekent echter niet dat we compromissen sluiten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Al onze voertuigen worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste standaarden.

Onze klanten staan voorop

Bij Lowbudget Autoverhuur vinden we het belangrijk om u de best mogelijke ervaring te bieden. Ons ervaren en vriendelijke team staat altijd voor u klaar om u te adviseren over de beste voertuigkeuze en om eventuele vragen te beantwoorden. We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom zorgen we ervoor dat het ophalen en terugbrengen van uw voertuig snel en efficiënt verloopt.

Huur een busje bij Lowbudget Autoverhuur

We zijn er trots op dat wij de goedkoopste verhuurder van busjes en vrachtwagens in de regio zijn en we nodigen u uit om ons uit te proberen. Ontdek hoe Lowbudget Autoverhuur u kan helpen om uw transportbehoeften te vervullen zonder uw budget te overschrijden.

Lowbudget Autoverhuur Amersfoort

Kosmonaut 24
3824 MK Amersfoort

Routebeschrijving: Google Maps

Lowbudget Autoverhuur Zeist

Dijnselburgerlaan 1-6
3705 LP Zeist

Routebeschrijving: Google Maps

Telefoon: 033-30 30 650
E-mail: info@lowbudgetautoverhuur.nl